Bemutatkozás

Az Real-Invest 2002 Kft 2002. elején alakult családi vezetéssel működik, Szalay Zoltán ügyvezető igazgató, Szalay Szabolcs és Szalay Barna ügyvezetők irányításával.

A Kft tevékenységi köre kiterjed az ingatlanforgalmi értékbecslésre, ingatlanfejlesztésre és hasznosításra, ingatlanforgalmazásra, valamint igazságügyi szakértői tevékenység végzésére.
Fő profilunk az ingatlanforgalmi értékbecslés (telkek, lakóingatlanok, mezőgazdasági területek, kereskedelmi, vendéglátóipari, iroda és ipari ingatlanok értékelése).

eladó ingatlanok, RI-Ingatlan.hu, Veszprém
Munkatársaink alapos szaktudással, nagy gyakorlattal, megbízhatósággal, a vonatkozó- érvényes előírások pontos betartásával, és mindenkor a Megbízó érdekeinek kiemelt figyelembe vételével végzik tevékenységüket.

Társaságunk, annak érdekében, hogy megfelelő minőségű szolgáltatások nyújtásával tudjon eleget tenni ügyfeleink elvárásainak, bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. A tanúsítás 2004. decemberében történt meg. A kialakított minőségirányítási rendszerünk teljes mértékben megfelelt a minőségügyi szabványoknak.

A cég tagja a Magyar Ingatlanszövetségnek és az OTP Garancia Biztosítónál 150 millió Ft értékig szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.
Főbb partnereink:
Menedzsment:
SZALAY ZOLTÁN, ügyvezető igazgató, RI-Ingatlan.hu, Veszprém
SZALAY ZOLTÁN
ügyvezető igazgató

Végzettségét tekintve településmérnök és gazdaságszervező mérnök. 1986-91-ig az egykori Veszprémi Ingatlankezelő Vállalat igazgatója, 1990-91-ig az INGAFORG Rt. alapítója és az igazgatóság elnöke, 1989-91-ig az Országos Hőszolgáltatási Egyesülés alapítója és az igazgatóság elnöke, 1991-93-ig az Inter-Európa Bank Rt beruházó, fejlesztő munkatársa, majd 1993-2005-ig az OTP Ingatlan Fejlesztési Rt régióigazgatója. 2002-2006 között a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt igazgatóságának elnöke.
SZALAY BARNA MRICS, ügyvezető, RI-Ingatlan.hu, Veszprém
SZALAY BARNA MRICS
ügyvezető

Külkereskedelmi közgazdász, felsőfokú OKJ-s ingatlanforgalmi értékbecslő, okleveles ingatlanszakértő (2013 decembere óta az RICS tagja).
SZALAY SZABOLCS, ügyvezető, vezető szakértő, igazságügyi szakértő, RI-Ingatlan.hu, Veszprém
SZALAY SZABOLCS
ügyvezető, vezető szakértő, igazságügyi szakértő

Építészmérnök (SZIF), felsőfokú OKJ-s ingatlanforgalmi értékbecslő. A Budapesti Corvinus Egyetem ingatlangazdálkodási szakán szerzett másoddiplomát. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte el az energetikai tanúsításhoz szükséges képzést.
 
Kiemelt ajánlataink:
Veszprém

Az ingatlan Veszprém város történelmi centrumában, frekventált ...
Veszprém

Az ingatlan bérlővel együtt eladó, ezért az ingatlan befektetők ...
Veszprém

Az épület Veszprém Megyei Jogú Város kiemelt központjában, ...
RI-INGATLAN • Ingatlanfejlesztő, Forgalmazó és Szakértői Iroda